Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kapr na pivě

0.0
Kapr na pivě

Potřebné ingredience

6 očištěných porcí kapra
sůl
mletý pepř
250 ml světlého piva
2 polévkové lžíce oleje
1 středně velká cibule
citronová šťáva
50 g másla
mletý kmín
sladká paprika

Postup přípravy

Kousky ryby osolíme, opepříme, pokapeme pivem (ne vším) a vložíme asi na hodinu do chladničky. Na oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli a vložíme na ni porce kapra. Zalijeme zbylým pivem, mírně pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem a paprikou, přidáme máslo a na mírném ohni pomalu dusíme doměkka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

natynka.z 21. 4. 2009, 23:24
Úžasná ňamka. (Y) (Y) (jidlo) (zajic) Je to rychlé a opravdu vynikající. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie