KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Krůtí maso na smetaně se žampiony
Potřebné ingredience
4 krůtí řízky,100 g másla,malá cibule,200 ml smetany,1 lžička hl.mouky,1 lžíce rajčatového protlaku,100 g žampionů,pepř,sůl
Postup přípravy
Krůtí řízky omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a opečeme na másle.Na části másla zpěníme nakrájenou cibuli,přidáme krůtí řízky a za občasného přelévání štávou a podlevání vodou…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Ragú s ananasovou rýží
Potřebné ingredience
250g rýže,1 cibule,2 stroužky česneku,6 lžic olivového oleje,500 ml zeleninového vývaru,sůl.pepř,400g vepřové kýty,1 ananasový kompot,1 lžička kari koření,1 lžíce hladké mouky,petželka na ozdobu
Postup přípravy
Rozehřejeme 2 lžíce oleje a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek.Přidáme rýži,zamícháme,aby se obalila olejem,zalijeme asi polovinou připraveného…