Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Krůtí maso na smetaně se žampiony

Krůtí maso na smetaně se žampiony

Potřebné ingredience

4 krůtí řízky,100 g másla,malá cibule,200 ml smetany,1 lžička hl.mouky,1 lžíce rajčatového protlaku,100 g žampionů,pepř,sůl

Postup přípravy

Krůtí řízky omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a opečeme na másle.Na části másla zpěníme nakrájenou cibuli,přidáme krůtí řízky a za občasného přelévání štávou a podlevání vodou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ragú s ananasovou rýží

Ragú s ananasovou rýží

Potřebné ingredience

250g rýže,1 cibule,2 stroužky česneku,6 lžic olivového oleje,500 ml zeleninového vývaru,sůl.pepř,400g vepřové kýty,1 ananasový kompot,1 lžička kari koření,1 lžíce hladké mouky,petželka na ozdobu

Postup přípravy

Rozehřejeme 2 lžíce oleje a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek.Přidáme rýži,zamícháme,aby se obalila olejem,zalijeme asi polovinou připraveného…

Zobrazit více...

Kategorie