Zobrazit přihlášovací formulář
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Celozrnná jablečná buchta

Celozrnná jablečná buchta

Potřebné ingredience

200g nahrubo nastrouhaných jablek, 50g rozpuštěného másla, 100g cukru, 1 vejce, 120g celozrnné špaldové hladké mouky bio, 80g polohrubé mouky bio, rozinky, prášek do pečiva bez fosfátů

Postup přípravy

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program DORT, necháme pár minut hnětat, přidáme rozinky a vypneme program DORT. Zapneme program PEČENÍ a pečeme necelou 1…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Rychlý biskupský chlebíček

Rychlý biskupský chlebíček

Potřebné ingredience

kelímek zakysané smetany, kelímek polohrubé mouky, půl kelímku cukru, 1 vejce( dle velikosti kelímku), lžíce oleje, kypřící prášek do pečiva,rozinky, kandované ovoce, slunečnicová semínka

Postup přípravy

Ingredience na těsto dáme do pekárny chleba a zapneme program DORT(pekárna ETA), po zaznění akustického signálu přidáme rozinky a semínka. Pečeme asi 15-20 min. Dobu pečení je…

Zobrazit více...

Kategorie