Celozrnná jablečná buchta
Potřebné ingredience
200g nahrubo nastrouhaných jablek, 50g rozpuštěného másla, 100g cukru, 1 vejce, 120g celozrnné špaldové hladké mouky bio, 80g polohrubé mouky bio, rozinky, prášek do pečiva bez fosfátů
Postup přípravy
Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program DORT, necháme pár minut hnětat, přidáme rozinky a vypneme program DORT. Zapneme program PEČENÍ a pečeme necelou 1…
Rychlý biskupský chlebíček
Potřebné ingredience
kelímek zakysané smetany, kelímek polohrubé mouky, půl kelímku cukru, 1 vejce( dle velikosti kelímku), lžíce oleje, kypřící prášek do pečiva,rozinky, kandované ovoce, slunečnicová semínka
Postup přípravy
Ingredience na těsto dáme do pekárny chleba a zapneme program DORT(pekárna ETA), po zaznění akustického signálu přidáme rozinky a semínka. Pečeme asi 15-20 min. Dobu pečení je…