Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Francouzske Quiche(kysu)

Francouzske Quiche(kysu)

Potřebné ingredience

strouhany syr emental 250g, spek (vepr;odrezky-nudlicky) 200g, smetana 200g, mleko 4.dcl, vejce 6-7ks, testo na pizzu(vyvalene) 1x,sul,pepr

Postup přípravy

Veskere suroviny smichame v nadobe-osolime,opeprime.
Nechame si trochu str.syru nakonec.
Hluboky plech vylozime pecicim papirem,na ktery dame vyvalene testo.
(testo…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Tiramisu z pomazankoveho masla

Tiramisu z pomazankoveho masla

Potřebné ingredience

400g pom.masla bez prichute, 200ml.smetany ke slehani, 20dkg cukru,kakao,piskoty, hrnek silne rozpustne kavy smichat se tremi lzicemi rumu.

Postup přípravy

Pomazankove maslo uslehame s cukrem a smetanou.
Piskoty namocime v kave s rumem,ale nemely by se nasaknout uplne.
Pak piskoty vrstvime stridave s kremem.
Nechame…

Zobrazit více...

Kategorie