Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Omáčky

Přidat recept
OMÁČKY
Játrová omáčka s těstovinami

Játrová omáčka s těstovinami

Potřebné ingredience

500g Drůbeží játra (jeden balíček) 2 středně velké cibule (je to zhruba stejný poměr jako ty játra) Olivový olej Bobkový list Mletý kmín Masox Jíška knorr - tmavá

Postup přípravy

Na olivový olej si dáme cibulku kterou si orestujeme dozlatova, pak přidáme játra která jsme si nejdřív očistili. Po orestování jatýrek přidáme 4 bobkové listy a zhruba 2 lžíce…

Zobrazit více...
OMÁČKY
Španělský ptáček - vylítaný s jasmínovou rýží

Španělský ptáček - vylítaný s jasmínovou rýží

Potřebné ingredience

400g hovězí maso 400g cibule (2 střední) 100g slanina (libovější) 4 vařená vejce 2 drůbeží párky 4 nakládané okurky (podle toho jak jsou velké) olivový olej, hořčice plnotučná nebo dižonská (je pikantnější), jíška knorr (tmavá), hovězí bujon (může být masox)

Postup přípravy

Na olivovém ojeli orestujeme cibulku do středně zlatova. Já dávám kolik masa tak tolik cibulky. Pak přidáme slaninu. Když slanina jakoby sezlátne přidáme maso. Orestujeme,…

Zobrazit více...

Kategorie