Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Játrová omáčka s těstovinami

0.0
Játrová omáčka s těstovinami

Potřebné ingredience

500g Drůbeží játra (jeden balíček) 2 středně velké cibule (je to zhruba stejný poměr jako ty játra) Olivový olej Bobkový list Mletý kmín Masox Jíška knorr - tmavá

Postup přípravy

Na olivový olej si dáme cibulku kterou si orestujeme dozlatova, pak přidáme játra která jsme si nejdřív očistili. Po orestování jatýrek přidáme 4 bobkové listy a zhruba 2 lžíce mletého kmínu, podlijeme vývarem z masoxu a dusíme. Když jsou jatýrka hotová cca 30min. dolijeme zbytek vývaru a zahustíme jíškou od knorru. Já už nesolím protože masox je dost slaný. Teď jsem jí dělala i pro Adélku tak jsem omáčku rozmixovala aby tam nebyly kusy jatýrek.
Jako přílohu těstoviny nebo dušenou rýži.

Ingredience - chybí tam vyfocená jíška knorr

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Verčulka26 19. 3. 2012, 8:30
Vaší omáčku můžu jen chválit... Jedl jí dokonce i přítel který játra úplně nesnáší a ještě k tomu si dvakrát přidával (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie