Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
S pivoňkou

S pivoňkou

Potřebné ingredience

Ze srazíku v Opavě jsem si dovezla tuhle krásnou pivoňku,kterou jsem dostala jako dárek od Kikinky :-),díky ní jsem měla dortík v časové tísni.

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Čoko ovál pro Jiřinku

Čoko ovál pro Jiřinku

Potřebné ingredience

k narozeninám

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Spiderman II.

Spiderman II.

Potřebné ingredience

xx

Postup přípravy

inspiraci jsem našla u Gábinky,díky :-)

Zobrazit více...
DORTY
Kapr

Kapr

Potřebné ingredience

Tmavý korpus,višňový gel,šlehačkovojogurtová náplň s příchutí hrušky,pravý marcipán,váha 2,20 kg

Postup přípravy

Náznak kapra :-)

Zobrazit více...
DORTY
Ovál s bílými květy

Ovál s bílými květy

Potřebné ingredience

Včera jsem se pořádně zapotila,když mi o půl desáté volá kolegyně,zda s ní na dnešek počítám .V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal,ale říkám,to víš,že jo .Minulý týden jsme se domlouvaly na menším dortíku jako poděkování lékařům /zítra jede do Prahy na kontrolu po vážné nemoci/ a já blb jsem na to úplně zapomněla . No,co mi zbývalo,rychle upéct korpus,promazat,odjet k zubaři,nebo zub nedá pokoj a večer dodělat.Dnes jsem jí ho ráno v práci předala a doufám,že jí lékař alespoň řekne jen dobré zprávy

Postup přípravy

Korpus banánovo-karamelový,meruňkový gel,čoko krém,smartflex,váha 1,5 kg

Zobrazit více...
DORTY
Účetní kniha

Účetní kniha

Potřebné ingredience

Tmavý korpus,višňový gel,čoko krém,pravý marcipán,váha 2,80 kg

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Čoko podkova

Čoko podkova

Potřebné ingredience

Tmavý korpus,višňový gel,čoko krém,čoko šlehačka,karamelová rýže

Postup přípravy

váha 2,70 kg

Zobrazit více...
DORTY
Batman

Batman

Potřebné ingredience

Korpus s banánovo-oříškovou příchutí,furtta top malina s růží,čoko krém,pravý marcipán

Postup přípravy

váha 2,60 kg

Zobrazit více...
DORTY
Čoko ovál velký

Čoko ovál velký

Potřebné ingredience

Ořechový korpus,višňový gel,čoko krém,čoko šlehačka,bílá šlehačka,čoko ozdoby

Postup přípravy

váha 3,60 kg

Zobrazit více...
DORTY
Bagr II.

Bagr II.

Potřebné ingredience

Ořechový korpus,meruňkový gel,šlehačkovotvarohová náplň,pravý marcipán

Postup přípravy

váha 3,50 kg

Zobrazit více...

Kategorie