Miminka
Potřebné ingredience
piškotový korpus, máslovo-pudingový krém, uvnitř višně, potaženo Smartflex
Kaktus
Potřebné ingredience
piškotový korpus, pudingový krém, potah WI a mléčný marcipán
Postup přípravy
Upečeme 2x korpus v míse potřebné velikosti, z jednoho uděláme květináč z druhého vytvarujeme kaktus (částečně jsem vyřezala a částečně doupravila punčovinou), bodlinky jsou…
Dinosaurci
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, dinosaurci ze salkového marcipánu, potaženo marchmallow, krém máslovo-pudingový.
Velmi snadný recept na piškotový korpus
Potřebné ingredience
8 vajec, 280g cukru, 280g polohrubé mouky, vanilkové a citronové aroma
Postup přípravy
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme vanilk. a citr. aroma (pár kapek). Vyšleháme si tuhý sníh. Sníh lehce přimícháváme ke žloutkům. Naposledy s lehkým obracením těsta přidáme…
Fotbalový dort
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, krém - máslo+puding, potaženo mléčnou hmotou.
Postup přípravy
Tímto děkuji Arielll za velkou inspiraci při tvoření dortu. S figurkama mám moc malé zkušenosti, spíše mi nejdou (zlaté kytky !!!) , takže jsem hledala, kde se dalo :-))
Falešná marcipánová hmota a krém který dělám :-)
Potřebné ingredience
Marcipánová hmota: 150g moučk. cukru, 40g suš. mléka (používám Laktino polotučné), trochu bílku, půl lžičky másla, potrav. barvivo, mandlová tresť Krém: na jeden dort - 1 kokosový puding do 1/2 litru mléka (nesladit), cca 3 kostky másla, moučk. cukr
Postup přípravy
Marcipánová hmota - všechno smícháme dohromady - zpracovávám ručně. Musí to být tvárné jako modelína, ani lepit ani se to nesmí roztékat. Podle potřeby přidávám buď bílek nebo…