Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Obrácené řízky

Obrácené řízky

Potřebné ingredience

řízky z vepřového ( i když nejlepší jsou roštěnky, ale při dnešních cenách hovězího...) může být i kuřecí
sůl, pepř
vejce (podle množství masa)
strouhanka
2 cibule
magi
koření jaké chcete ( já dávám podravku a méně osolím maso)
pánev s olejem
pekáč vytřený olejem

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance a poté ve vajíčku. Na rozpáleném oleji zprudka řízky opečeme ( udělá se na nich taková krusta ) a naskládáme vedle sebe…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Hop do trouby

Hop do trouby

Potřebné ingredience

1 máslo ( hera, lira)
2 hrnky cukru krupice
1/2 hrnku vody
3 lžíce kakaa

1/2 hrnku hladké mouky
1/2 hrnku polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
4 celá vejce

Postup přípravy

Do kastrůlku dáme rozpustit máslo, přidáme cukr, vodu a kakao. Po rozpuštění sundáme z plotny a ponorným mixerem rozmixujeme. Odlijeme si jeden hrnek této hmoty. Do zbytku v…

Zobrazit více...

Kategorie