Zobrazit přihlášovací formulář
BEZMASÁ JÍDLA
Dušená mrkvička s vejcem

Dušená mrkvička s vejcem

Potřebné ingredience

Mrkev,máslo,sůl,cukr,ocet,hl.mouka.

Postup přípravy

Mrkev nastrouháme a uvaříme ve vodě do měkka,osolíme,ocukrujeme a dle chuti přidáme ocet. Z hl.mouky a másla uděláme jíšku a zhustíme. Podáváme s bramborem a uvařeným vejcem.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky na štávě

Vepřové plátky na štávě

Potřebné ingredience

Plátky vepřové kotletky,cibule,olej,dijonská hořčice,sojovka,kyselý okurek,vajíčko,sůl,pepř,kostka masoxu,hl.mouka.

Postup přípravy

Plátky kotletky naklepeme,nasolíme,napepříme a potřeme dijonskou hořčicí. V papináku osmažíme cibulku do růžova a z obou stran opražíme kotletky,zalejeme vodou,dosolíme,přidáme…

Zobrazit více...

Kategorie