SRDCE S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
Dělala jsem ho pro synovu třídní jako poděkování,že na něj měla celé roky nervy :o).
FIALOVÝ -SAMA SOBĚ :o)
Potřebné ingredience
Kakaový korpus,krém kakaový a vanilkový s mandarinkami,potahovka mléčná z prášku.
PIRÁT KE 4. NAROZENINÁM
Potřebné ingredience
Moje klasika-kakaový korpus a krém.Potahovka mléčná z prášku-dělala jsem s ní poprvé a je výborná.
DORT SÝR A MYŠKY pro Matýska
Potřebné ingredience
Korpus i krém kakaový jako vždy. Potahovací hmota Smartex velvet.
Postup přípravy
Hodně času a trpělivosti :o). Moc děkuji všem zdejším cukrářkám za ispiraci.
MALÉ SRDÍČKO
Potřebné ingredience
Kakaové těsto i krém jako vždy. Potahovací hmota Smartex velvet-je dobrá na modelování postaviček a kytek,hodně rychle zasychá.
Postup přípravy
Pokoušela jsem se udělat na růže kapky rosy-lepidlem na obrázky z jedl. papíru.
DORT KRTEČEK PRO KRYŠTŮFKA
Potřebné ingredience
Kakaový korpus z 10-ti vajec,pečený nadvakrát ve vysokém plechu,krém máslovo-pudinkový vanilkový z 1 l mléka,do jedné půlky jsem přidávala mandarinkový kompot. Potahovací hmota Formix s madlovou příchutí.Dělala jsem s ní poprvé a je skvělá-vláčná netrhá se,dobře se barví.Jen nemá takovou tu mléčnou chut´ jako potahovka ze sušeného mléka,ale zase vůbec neteče,ani po několika dnech.
Postup přípravy
Udělala jsem si šablonu na pečící papír,jak jsem postupovala tak jsem si z ní vystřihovala detaily a ty dělala také podle ní (bříško,oči).Nejhořší bylo obarvit potahovku na černo…
PINGU PRO KRYŠTŮFKA K 2. NAROZENINÁM
Potřebné ingredience
Kakaový korpus i krém,mléčný marcipán,pevné nervy.
Postup přípravy
Myslela jsem,že to zahodím,nakonec jsem umělecké nedostatky doplnila detailem rybářského prutu a rybky.Ale oslavenci se líbil a chutnal :o)).