Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Omáčky

Přidat recept
OMÁČKY
Babiččina svíčková

Babiččina svíčková

Potřebné ingredience

Je to 1. omáčka, kterou mě babička naučila, je jednoduchá a dobrá. ***3 menší kousky zadního libového hovězího masa, 2 sklenice Halali (směs zeleniny a koření k přípravě omáček asi po 250 g), 100-150 g špeku - nadrobno, 1 kelímek zakysané smetany, 2 lžíce hladké mouky, asi 3 lžíce cukru krystal, 1/2 citronu

Postup přípravy

Maso dáme do misky a zalijeme směsí Halali. Dáme na 1-2 dny do lednice.
Po dvou dnech maso i se zeleninou dáme do pekáče, přidáme vyškvařený špek a pečeme. Asi tak po 1 ½…

Zobrazit více...

Kategorie