Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí maso na žampionech ve smetanové omáčce

Kuřecí maso na žampionech ve smetanové omáčce

Potřebné ingredience

4 lžičky plnotučná hořčice, 500g kuřecí maso, 1 dl vody, 2 lžíce olej na smažení, 50 ml sojová omáčka, 250 g sterilované žampiony, 100 g porek, 200 g smetana ke šlehání, 1 lžíce solamyl,podle chuti mletý černý pepř,sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky či nudličky.Asi půl hodiny před vařením maso naložíme do sojové omáčky smíchané s pepřem.Po odležení rozpálíme olej,na kterém kuřecí maso orestujeme…

Zobrazit více...

Kategorie