POLÉVKY
Zobrazit více...
Krůtí polévka s fazolemi
Potřebné ingredience
Krůtí maso (300g) cibule 1 ks brambory 2 ks paprika slovenská 1-2 ks fazole červené v tomatové omáčce (bonduelle) 2 konzervy sůl paprika sladká
Postup přípravy
Cibuli nakrájím na půlkolečka nebo čtvrtkolečka. Lehce osmažím. Pak k tomu přidám krůtí maso nakrájené na kostičky.
Zasypu červenou paprikou, promíchán.
Zaleju vodou cca 3…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Kuřecí plátky s 3 druhy sýra
Potřebné ingredience
Kuřecí maso - 400 g Hermelín 1 ks Niva cca 100 g Parmazán cca 100 g Smetana 10% - 250 ml olej sůl pepř
Postup přípravy
Kuřecí řízky rozpůlím a naklepu (aby byly trochu menší). Osolím a opepřím.
Osmažím je na pánvi, zaleju smetanou a přidám nakrájený hermelín, nivu a parmazán.
Po zhoustnutí…