Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Krůtí polévka s fazolemi

Krůtí polévka s fazolemi

Potřebné ingredience

Krůtí maso (300g) cibule 1 ks brambory 2 ks paprika slovenská 1-2 ks fazole červené v tomatové omáčce (bonduelle) 2 konzervy sůl paprika sladká

Postup přípravy

Cibuli nakrájím na půlkolečka nebo čtvrtkolečka. Lehce osmažím. Pak k tomu přidám krůtí maso nakrájené na kostičky.
Zasypu červenou paprikou, promíchán.
Zaleju vodou cca 3…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí plátky s 3 druhy sýra

Kuřecí plátky s 3 druhy sýra

Potřebné ingredience

Kuřecí maso - 400 g Hermelín 1 ks Niva cca 100 g Parmazán cca 100 g Smetana 10% - 250 ml olej sůl pepř

Postup přípravy

Kuřecí řízky rozpůlím a naklepu (aby byly trochu menší). Osolím a opepřím.
Osmažím je na pánvi, zaleju smetanou a přidám nakrájený hermelín, nivu a parmazán.
Po zhoustnutí…

Zobrazit více...

Kategorie