VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřový steak Radost
Potřebné ingredience
4 řízky vepřové kýty (krkovice, zkoušela jsem i z kuřecích prsíček), 1 vejce, 4 stroužky česneku (i větší, podle toho jak kdo má rád česnek :-)), 4 plátky šunky (opět může být více), 2-4 lžičky plnotučné horčice, sůl, olej na smažení.*******************************************************************************************************************Na zahuštění výpeku:0,5-1 lžíci hl. mouky, 1-2dl vřelé vody, 0,5-1 lžička sójové omáčky, 1/3 lžičky worchesteru a Maggi
Postup přípravy
Maso naklepeme, na 3-4 místech mírně nařízneme, po obou stranách osolíme a potřeme hořčicí smíchanou s drobně nasekaným česnekem (já spíš vždy prolisovaným). Pokryjeme plátky…