Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové a la Stroganov

Vepřové a la Stroganov

Potřebné ingredience

vepřová kýta, cibule, sterilované okurky, žampiony v plechovce - řezy, zeleninový vývar v kostce, 1 zakysaná smetana, plnot. hořčice, sůl, pepř.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji, osolíme, opepříme, poté orestované maso vyjmeme a do výpeku přidáme cibuly na kostičky, nastrouhané steril. okurky a žampiony z…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
PUCI - PUCI

PUCI - PUCI

Potřebné ingredience

kuřecí maso ( prsa nebo vykoštěné nohy ), kari, cibule, žampiony, červená paprika, porek, arašidy, sojová omáčka, kečup.

Postup přípravy

Maso na kostičky orestujeme na oleji, zaprášíme kari, přidáme cibuly na kolečka, nakrájenou papriku a žampiony, můžeme trochu podlít a dusíme, nakonec přidáme nakrájený porek,…

Zobrazit více...

Kategorie