VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové a la Stroganov
Potřebné ingredience
vepřová kýta, cibule, sterilované okurky, žampiony v plechovce - řezy, zeleninový vývar v kostce, 1 zakysaná smetana, plnot. hořčice, sůl, pepř.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji, osolíme, opepříme, poté orestované maso vyjmeme a do výpeku přidáme cibuly na kostičky, nastrouhané steril. okurky a žampiony z…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
PUCI - PUCI
Potřebné ingredience
kuřecí maso ( prsa nebo vykoštěné nohy ), kari, cibule, žampiony, červená paprika, porek, arašidy, sojová omáčka, kečup.
Postup přípravy
Maso na kostičky orestujeme na oleji, zaprášíme kari, přidáme cibuly na kolečka, nakrájenou papriku a žampiony, můžeme trochu podlít a dusíme, nakonec přidáme nakrájený porek,…