Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Pečené kuře pro mlsné jazýčky

Pečené kuře pro mlsné jazýčky

Potřebné ingredience

Čtvrtky kuřete, slanina 20dkg, 2 cibule, plechovku hříbků, olej, pepř, podravku, kmín,

Postup přípravy

Na troše oleje osmahneme cibule a přidáme nakrájenou slaninu. Přidáme nakrájené hříbky, okmínujeme, opepříme a přidáme podravku. Na tuto směs klademe čtvrtky kuřete. Podlijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Špekáčky v pivu

Špekáčky v pivu

Potřebné ingredience

Špekáčky,1 pivo,3/4 sklinky kečupu, 3velké cibule, 4 velké papriky nejlépe vícebarevné :-)

Postup přípravy

Špekáčky nařízneme jako na opékání a vložíme do pekáčku. Nakrájíme cibule, papriky-ty na tenčí proužky, a dáme do pekáčku. Zalijeme pivem a kečupem. Pečeme ve vyhřáté troubě při…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Švej-žužu

Švej-žužu

Potřebné ingredience

2celá vejce,
1lžíce magi,
3lžičky solamilu,
1lžičku majoránky,
6stroužků česneku,
špetka soli a pepře,
Kuřecí maso

Postup přípravy

Nejprve si uděláme marinádu z předešlých ingrediencí. Pak maso naklepeme a naložíme do marinády.
Marinujeme tak 12hodin. Pak maso opékáme na pánvi, nebo grilujeme na venkovním…

Zobrazit více...

Kategorie