Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Grilování

Přidat recept
GRILOVÁNÍ
Výborný dip k masu ( gril, minutka i smažený květák)

Výborný dip k masu ( gril, minutka i smažený květák)

Potřebné ingredience

400 g zakysané smetany, 1 velká lžíce majolky hellmans, 2 kys. okurky, 1 větší cibule nadrobno, sůl, pepř, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky vegety, pažitka nebo kudrnka ( lze obojí) , trochu nálevu z okurek a kdo rád ostřejší, přikrájí kousek kozího rohu.

Postup přípravy

Pokrájíme cibuli, okurku a bylinky na drobno a vše smícháme v misce. Zakysaná smetana lze nahradit smetanovým jogurtem typu Max. Před podáváním necháme odležet v lednici.

Zobrazit více...

Kategorie