Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept
(recept si oblíbilo 95 návštěvníků)

Výborný dip k masu ( gril, minutka i smažený květák)

0.0
Výborný dip k masu ( gril, minutka i smažený květák)

Potřebné ingredience

400 g zakysané smetany, 1 velká lžíce majolky hellmans, 2 kys. okurky, 1 větší cibule nadrobno, sůl, pepř, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky vegety, pažitka nebo kudrnka ( lze obojí) , trochu nálevu z okurek a kdo rád ostřejší, přikrájí kousek kozího rohu.

Postup přípravy

Pokrájíme cibuli, okurku a bylinky na drobno a vše smícháme v misce. Zakysaná smetana lze nahradit smetanovým jogurtem typu Max. Před podáváním necháme odležet v lednici.

Dip se výborně hodí místo tatarky - grilované maso a zelenina, ale i domácí oběd s bramborem ( smažený květák, pečené masíčko.....)

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie