(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
GRILOVAČKA ...ŠMAKOUN

Potřebné ingredience
gril. jehly, nebo špejle se špičkami na špízy...slaninka, masíčko, které máte doma, paprika, cibule , uzenina , žampióny, plátky bůčku....atd..
Marináda:
grill koření, olej, sůl, sojová omáčka, česnek-super je sušený, paprika, popř já dávám i trochu pivečka....
Postup přípravy
maso nakrojíme na plátky, či kousky, naložíme do marinády, zbylé přísady nenakládáme, po pár hodinách marinování napichujeme na jehle postupně všechny přísady, za vyzkoušení stojí též asi 2 cm plátky bůčku i s kůží, naložené také v marinádě, ugrilované do křupava...
Vkládáme špízy , bůček i žampiony přímo na rozpálený grill, potřeme občas marinádou, ve které bylo maso, v případě, že začne uhlí moc hořet, okamžitě zastříkneme vodou, kterou máme vždy po ruce.....Doporučuji grilovat i žampiony, celé, bez nožičky, které pokápneme olejem, po grilování posolíme, je to delikatesa, která je rozhodně k vyzkoušení.....
Vkládáme špízy , bůček i žampiony přímo na rozpálený grill, potřeme občas marinádou, ve které bylo maso, v případě, že začne uhlí moc hořet, okamžitě zastříkneme vodou, kterou máme vždy po ruce.....Doporučuji grilovat i žampiony, celé, bez nožičky, které pokápneme olejem, po grilování posolíme, je to delikatesa, která je rozhodně k vyzkoušení.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bendova2
(upraveno)
29. 6. 2008, 12:04






nahlásit