Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept
(recept si oblíbilo 35 návštěvníků)

Grilované sójové plátky

0.0
Grilované sójové plátky

Potřebné ingredience

Sáček sójových plátků, koření barbercue, sůl

Postup přípravy

Naprosto úžasné grilovací pochutnáníčko :o) Sójové plátky uvaříte dle návodu na sáčku, já vodu jen solím, protože chuť si vezmou z marinády. Uvařené plátky necháme schladnout a naložíme do marinády, stačí třeba jen na 5 hodin. Marinádu můžete koupit už hotovou, nebo rozmíchejte koření v oleji a dejte tam trochu vody, aby maso nevyschlo. Stačí grilovat jen chvilku, protože maso je už hotové, když ho nakládáte. Výhoda je, že se vám neskazí narozdíl od masa, než ho ogrilujete. Když manžel tenhle receptík přinesl domů, tak jsem tomu moc nedůvěřovala, ale je to pravdu moc dobré a taky zdravé :o) My děláme 2 - 3 pytlíky plátků.

Budete se divit, jak rychle zmizí z talíře :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kačka81 28. 5. 2011, 12:56
Moc jsem na to zvědavá, zítra grilujeme, takže si spolu s masíčkem naložím i pytlík sojových plátků (Y) (Y) (Y) na té fotce tady to vypadá fakt žravě (radost) (radost) (radost)
gabka74 26. 8. 2008, 6:00
Dobrý den Lucko,děkuji za Váš recept.Vyzkoušela jsem a moc dobré.Jelokož už skoro dva roky nejím na co příjdu a upravila jsem si svůj jidelníček tak při rodinném grilovaní jsem měla jen zeleninový salat nebo nic teď vím že si můžu dopřát něco dobrého a neporuším svou dietu.Moc jestě jednou děkuji a doporučuji všem co jsou na tom podobně jako já.Ale i těm co se omezovat nemusí.Vyzkoušel i manžel a řekl výborné a vtom případě není co dodat.Gabka (Y) (Y) (clamp) (clamp) (L) (child1)
magick 28. 7. 2008, 19:51
Dobrý večer Lucko,můžu poprosit o receptík na tu vaši marinádu?Určitě vyzkouším,jsem na dělené stravě tak alespon na grilovačce nebudu muset koukat na ostatní jak papkaj masénko a já zeleninku a bude i papů pro mně.Pokud tedy na mně zbyde! (Y) (clamp) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie