Zobrazit přihlášovací formulář
SLADKÁ JÍDLA
Dukátové buchtičky ze školky-RODINNÝ POKLAD!!!!

Dukátové buchtičky ze školky-RODINNÝ POKLAD!!!!

Potřebné ingredience

30g droždí,5 lžíc cukru,350ml mleka,560g hladke mouky,1 vejce,špetka soli ,citronová kura ,3 lžíce oleje Krem: 800ml mleka,2 lžíce cukru,1 saček vanilkoveho pudinku,4,žloutky, 1 lžice vanilkoveho cukru

Postup přípravy

Všechny sypké suroviny nasypu do domácí pekárny kdo nemá tak do klasické mísy. Do hrničku naliji mlíko, přidám trošku cukru, špetku mouky a rozmíchám droždí. Tím, že přidáme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Krteček

Krteček

Potřebné ingredience

Marcipán\\r\\nOřechový korpus \\r\\nKrém

Postup přípravy

Holky tak to je on jak jsme vám říkala...pekla jsem potahovaný dort poprvé tak uvidíme zda se dám ještě na nějaký jiný no uvidíme pro všechny kdo ho chtěj zkusit umění zdar :-)))

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Pravé italské lasange-luxusní receptík!!!

Pravé italské lasange-luxusní receptík!!!

Potřebné ingredience

Suroviny: (pro 4 osoby) - 12 předvařených plátků lasagní, 400 g mletého masa- napul hovězí a vepřové, 2 cibule, 2 mrkve, česnek 4 stroužky 6 lžíce oleje, máslo, 200 ml rajského protlaku, 200 ml červeného vína, 40 g hladké mouky, 500 ml mléka, 100 g parmazánu, sůl, pepř , chili paprička cukr vývar

Postup přípravy

Olej, jemně nasekanou cibul,mrkevi a na drobno nakrájený česnek osmažíme do měkka. Vmícháme maso, po zhnědnutí masa přidáme rajčata, rajčatové pýre,chili papričku, víno, bazalku,…

Zobrazit více...
DĚTSKÉ SPECIALITY
domácí Cinis Minis

domácí Cinis Minis

Potřebné ingredience

200 g celozrnné mouky\r\n50 g hladké mouky\r\n1/2 prášku do pečiva\r\nšpetka soli\r\n40 g třtinového cukru\r\n1 vejce\r\n1 skořicový cukr\r\n4 lžíce oleje\r\nmléko dle potřeby\r\n\r\nskořicový cukr + mléko

Postup přípravy

Ze surovin vypracujeme těsto a rozdělíme ho na 2 díly. Vyválíme ho na co nejtenší plát a radýlkem nařežeme na kostičky. Dáme péct do vyhřáté trouby na 210C a pečeme cca 10 minut.…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
 margot řezy nejlepší co znám

margot řezy nejlepší co znám

Potřebné ingredience

Těsto: 300 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 3 vejce, 150 g cukr krupice, 1 dcl oleje, 2 dcl mléka\r\nPudinková náplň: 1/2 l mléka, 1 čokoládový pudink, 1-2 lžíce cukru, 1 lžíce kakaa\r\nPoleva: 2 kysané smetany (400 g), 1 vanilkový cukr, 1 čokoláda Margot (nastrouhat na hrubo)

Postup přípravy

V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva a dle potřeby ředíme mlékem.…

Zobrazit více...

Kategorie