Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Francouzské brambory NEJLEHČÍ  NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ  dělané v jednou hrnci

Francouzské brambory NEJLEHČÍ NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ …

Potřebné ingredience

1,5-2kg brambor 40dkg točeného libového salámu 8 vajec sul,pepř

Postup přípravy

připravím si velký hrnec vymažu si ho olejem,syrové ne vařené! brambory oloupu nakrájím na vetší kostky,salám na menší kostičky,vše dobře promíchám osolím,opepřím,a ještě polijeme…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Moje Milovaná VAJEČNÁ POMAZÁNKA S ČERSTVOU KAPIÍ (OKURKOU)

Moje Milovaná VAJEČNÁ POMAZÁNKA S ČERSTVOU KAPIÍ …

Potřebné ingredience

100g rost.tuku (perla) (3lžíce) 5 vajec 100g čerstvé papriky 30g cibule 1lžíce hořčice sůl

Postup přípravy

Tuk utřeme s vařenými žloutky nastrouhané na jemno!přidáme jemně nakrájenou papriku nebou okurku a nebo oboje,jemně nakrá.cibuli,drobně nasekané vaječné bílky,hořčiči,sůl=vše…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Herkules pomazánka móóc dobrá

Herkules pomazánka móóc dobrá

Potřebné ingredience

50g rostlin.tuku (perla) 100g tav.sýru 100g salámu herkules 50g cibule 2 vejce na tvrdo 50g papriky 2 lžice hořčiče sůl,pepř

Postup přípravy

rostlinný tuk promícháme se sýrem přidáme salám nakrájený na kostičky,pak nakráj.papariku,cibuli,nastrouhané vejce,sůl,pepř,hořčice. a vše dobře promícháme

Zobrazit více...

Kategorie