Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Klobásy v hořčičné omáčce s jablky (podle Apetitu)

Klobásy v hořčičné omáčce s jablky (podle Apetitu)

Potřebné ingredience

1 lžíci rostlinného oleje * 8 kvalitních klobás o celkové hmotnosti * kolem 500 g * 1 střední cibuli, nakrájenou na klínky * 2 velká pevná jablka se slupkou, zbavená jádřinců a nakrájená na osminky * 1 lžíci rybízové zavařeniny nebo želé * 300 ml drůbežího vývaru (třeba z kostky) * 2 lžíce hrubozrnné (kremžské) hořčice * snítku čerstvého rozmarýnu nebo pár jehliček sušeného * sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy

* Počet porcí: 4

Příprava jídla
1. Ve velké silnostěnné pánvi rozehřejte olej a ze všech stran na něm asi pět minut opékejte klobásy. Pak mezi ně naklaďte cibuli a…

Zobrazit více...

Kategorie