Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety plněné pestem a mozzarellou

Kotlety plněné pestem a mozzarellou

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety bez kosti silné 2cm, bazalkové pesto, mozzarella překrojená na 4 díly, trocha bílého vína, silnější plátek másla, sůl a pepř nebo jiné oblíbené koření

Postup přípravy

Do kotlet uděláme kapsy, které naplníme mozzarellou a lžičkou pesta. Okořeníme(použila jsem steakové koření s červeným pepřem), uzavřeme párátkem a osmažíme na oleji. Do výpeku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Smetanové řízky s houbami a rýží

Smetanové řízky s houbami a rýží

Potřebné ingredience

4 vepřové nebo krůtí řízky(použila jsem vepřovou pečeni), olej, cibule, houby např. žampióny, sůl, pepř, 30 ml smetany, 1/2dcl bílého vína.

Postup přípravy

Řízky naklepeme, po stranách nakrojíme, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, nebo grilovací pánvi, uchováme v teple.
Do pánve přidáme drobně pokrájenou cibuli a osmažíme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka s omáčkou ze čtyř druhů sýra

Vepřová panenka s omáčkou ze čtyř druhů sýra

Potřebné ingredience

vepřová panenka, čerstvý tymián, směs 4 sýrů(použila jsem kousek nivy, parmazán, goudu a mozzarellu), asi 4 dcl smetany( záleží na množství sýrů), sůl, pepř,oliváč

Postup přípravy

Panenku omyjeme, očistíme a nakrájíme medailonky, opatrně promačkáme prsty. Osolíme, opepříme, tymián otrháme z větviček. Maso pokapeme olivovým olejem, vetřeme lístky tymiánu a…

Zobrazit více...

Kategorie