Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Masová roláda s omeletou

Masová roláda s omeletou

Potřebné ingredience

1 kg vepřové krkovice,sůl a pepř,2 lžičky plnot.hořčice,3 plátky šunky,nebo slaniny,2 párky,2 nakládané okurky,půlku papriky(nakrájet na nudličky),2 lžíce hrášku. Na omeletu: 1 lžíce hladké mouky,špetka soli,50 ml mléka,1 vejce,2 lžíce oleje

Postup přípravy

Připravíme si nejdříve omeletu: z mléka,vejce a mouky uděláme lité těsto,osolíme a usmažíme na oleji silnější omeletu. Maso nakrojíme,utvoříme z něj větší plát,naklepeme ho…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nejlepší  čína

Nejlepší čína

Potřebné ingredience

Vepřové maso(může být i ořez-dávám 1 kg), 1 žloutek, trochu sojové omáčky,trochu worčestrové,kari-koření(špetku),koření Čína,olej,sůl(špetku),buráky(mandle),lžička solamylu,1 cibule,může být i špenát-jako příloha

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na kostky,přidáme žloutek,trochu sojové omáčky,trochu worčestrové,kari-koření,Čína-koření,sůl,dle chuti buráky,nebo mandle(já nedávám),1 cibule nakrájená na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
zapečené brambory s vepřovým masem

zapečené brambory s vepřovým masem

Potřebné ingredience

1 kg masa,vepřové maso(nejlépe prorostlejší),zakysaná smetana,kmín,sůl,pepř,kysané zelí,3 stroužky česneku, cibulka,lžíce hořčice,trochu kečupu(nemusí být),

Postup přípravy

Maso nakrájíme na čtverečky,přidáme zakysanou smetanu,kmín,sůl,pepř,kysané zelí,3 stroužky česneku,cibulku,lžíci hořčice,trochu kečupu(nemusí být) a vše promícháme. Oloupeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky zapečené

Vepřové plátky zapečené

Potřebné ingredience

Vepřovou kýtu,nebo kotletu-1 kg.3 cibule,hořčici,pepř,sůl,hladkou mouku,smetanu,sýr na posypání,máslo na vymazání pekáče.Brambory,rajče,petržilka na dozdobení

Postup přípravy

Vepřové maso-kýtu,nebo kotletu nakrájíme na plátky,osolíme,opepříme,potřeme hořčicí a obalíme v mouce tu stranu,kterou budeme dávat dolu do pekáče.Vrchní stranu potřeme hořčicí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Silvestrovský ovar-rychlovka

Silvestrovský ovar-rychlovka

Potřebné ingredience

Vepřové maso-stačí koleno,nebo 2 kolena,vepřové srdce (může být bůček,hlava,jazyk )atd.Já dávám pouze koleno a srdce.Je to pro 2 až 3 osoby.

Postup přípravy

Vepřové maso-koleno a srdce důkladně omyjeme a vložíme do studené osolené vody.Přidáme nové koření-asi 7 kuliček,4 kuličky pepře a 3 velké cibule.Vaříme do změknutí,nejlépe v…

Zobrazit více...

Kategorie