Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Masová roláda s omeletou

0.0
Masová roláda s omeletou

Potřebné ingredience

1 kg vepřové krkovice,sůl a pepř,2 lžičky plnot.hořčice,3 plátky šunky,nebo slaniny,2 párky,2 nakládané okurky,půlku papriky(nakrájet na nudličky),2 lžíce hrášku. Na omeletu: 1 lžíce hladké mouky,špetka soli,50 ml mléka,1 vejce,2 lžíce oleje

Postup přípravy

Připravíme si nejdříve omeletu: z mléka,vejce a mouky uděláme lité těsto,osolíme a usmažíme na oleji silnější omeletu. Maso nakrojíme,utvoříme z něj větší plát,naklepeme ho,osolíme a opepříme.Na plát masa rozložíme omeletu,potřeme ji hořčicí a poklademe šunkou,nebo slaninou.Doprostřed dáme párek a těsně podél něj okurky a nudličky papriky.Přisypeme hrášek. Maso zavineme a převážeme kuchyňskou nití.Zabalíme do alobalu a pečeme v troubě při 250 stupňů C. Krátce před koncem alobal sejmeme,aby maso získalo barvu. Upečenou roládku nakrájíme na plátky a podáváme.Je pěkně barevná-a krásně v ní vynikne žluťoučká omeletka. Jako příloha-nejlépe brambory,tatarská omáčka...Není to složité,určitě vyzkoušejte.Úspěch bude zaručený!!! Dobrou chuť.

....dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

prdecek 18. 1. 2010, 20:42
(Y) (Y) (Y)vyzkoušejte holky,je to fakt dobrý (L)
pimpulka 28. 6. 2009, 10:46
Vypadá luxusně (*) (jidlo)
prdecek 14. 6. 2009, 22:37
masová roládka (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie