Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Polévky

Přidat recept
POLÉVKY
Francouzská cibulačka-poezie pro chuťové buňky

Francouzská cibulačka-poezie pro chuťové buňky

Potřebné ingredience

Na polévku: 400 g cibule 150 g másla 250 ml bílého vína 750 ml silného masového vývaru tymián sůl a pepř Na tousty: plátky toustového chleba 200 g čedaru 2 lžíce nasekané petrželky lžíce olivového oleje Uvedené množství je na 4 porce, kdo chce polévky více, tak zdvojnásobit ingredience.

Postup přípravy

Jedla jsem už hodně cibulaček , ale tato je bezkonkurenční. Vyvážené chuťe, je to prostě poezie pro chuťové buňky.
Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké půlměsíčky. V…

Zobrazit více...

Kategorie