Zobrazit přihlášovací formulář
ZELENINOVÁ JÍDLA
Lilkové řízky plněné sýrem

Lilkové řízky plněné sýrem

Potřebné ingredience

1 lilek 100 g alpského sýra 3 lžíce strouhanky 3 lžíce olivového oleje 2 vejce sůl

Postup přípravy

Z lilku nařežeme 4 řízky asi centimetr tlusté, prosolíme je a necháme odležet. Papírovým ubrouskem pak z plátků vysušíme vodu. Mezi dva řízky vložíme plátky sýra a zmáčkneme…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Plněný hermelín s pivní omáčkou

Plněný hermelín s pivní omáčkou

Potřebné ingredience

2 hermelíny 400 g čerstvých žampiónů 6 lžic mletých vlašských ořechů hrst petrželky 1 malá cibule sůl 1 lžíce másla olej na smažení Na obalení: hladká mouka rozšlehané vejce strouhanka Pivní omáčka: 1 lžíce másla 1 dcl světlého piva 1 lžíce kudrnky vydlabaná hmota z hermelínů

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme najemnou posekanou cibuli, drobně nakrájené žampiony, posolíme a dusíme 5 až 6 minut. Dále přidáme nasekanou petrželku a na zahuštění 6 lžic…

Zobrazit více...

Kategorie