Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
"Červené" maso

"Červené" maso

Potřebné ingredience

750 g vepřové kýty, 5 stroužků česneku, 3 větší cibule Marináda:4 lžíce worcesterové omáčky, 4 lžíce sojové omáčky, 10 lžič kečupu, 4 lžíce oleje,2 lžičky cukru, sůl, pepř, mletá paprika, solamyl (na dohotovení)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potřeme utřeným česnekem. Po pekáčku nalijeme trochu oleje a na něj vložíme maso, zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí a zalijeme marinádou.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KOTLETY SE ŠLEHAČKOU

KOTLETY SE ŠLEHAČKOU

Potřebné ingredience

1 kg vepřové kotlety, 1 kg brambor, 40 dkg eidamu vcelku, 2 smetany. sůl, pepř, máslo

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka.¨\r\nVymažeme pekáč máslem, dolů vložíme maso, na něj brambory, zlehka osolíme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh v papiňáku

Katův šleh v papiňáku

Potřebné ingredience

500 g vepřové kýty, 2 cibule, sůl, pepř, olej, 4 sterilované okurky, malá sklenička sterilované papriky, pár feferonek, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcesteru, rajský protlak, chilli pasta

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky. Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme, když se zatáhne přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové plátky

Pikantní vepřové plátky

Potřebné ingredience

600 g vepřové kýty, 5 stroužků česneku, 2 lžíce oleje, 100 g cibule Zálivka: 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcestrové omáčky, 6 lžic kečupu, 4 lžíce oleje, 1 lžička cukru, mletá paprika, pepř

Postup přípravy

Z masa připravíme plátky, naklepeme a potřeme je utřeným česnekem s trochou soli a pepře. Do pekáčku nalijeme olej, vložíme maso, a na kolečka nakrájenou cibuli. Zalijeme…

Zobrazit více...

Kategorie