Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Katův šleh v papiňáku

0.0
Katův šleh v papiňáku

Potřebné ingredience

500 g vepřové kýty, 2 cibule, sůl, pepř, olej, 4 sterilované okurky, malá sklenička sterilované papriky, pár feferonek, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcesteru, rajský protlak, chilli pasta

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky. Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme, když se zatáhne přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Když je maso měkké, celý obsah hrnce přendáme do větší pánve, přidáme sojovou omáčku, worcestrovou omáčku, nakrájené okurky, sterilovanou papriku, a feferonky. Chvíli povaříme, poté přidáme protlak a 1 lžičku chilli pasty. Můžeme přidat trochu vodu.
Podáváme s rýží, chlebem,...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

1dana1 26. 3. 2013, 19:52
Zítra zkusím uvařit a uvidím.Chlapi mají rádi ostřejší,tak jim trochu vypálíme červa.
růžík 26. 3. 2013, 19:30
Super receptík (Y) díky (Y) (Y)
Blondy27 23. 2. 2013, 11:51
Dneska jsem to uvařila, syn si pochutnal, má ostřejší rád (já to udělala lehce pikantní). |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
pytrisek2 23. 2. 2013, 21:34
@Blondy27 Jsem ráda, že chutnalo :-) :-)
Janyse 20. 2. 2013, 11:02
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie