VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Měkoučké není suché- bůček vepřové
Potřebné ingredience
vepřový bok,cibule,česnek,sůl,pepř,solamyl na sosík
Postup přípravy
vepřové osolit,opepřit,opečeme v troubě aby se zatáhlo,přidat cibuli,česnek,a až pak trošku podlít a přikrýt a už jen čekat až je hotovo.
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Zobrazit více...
HRNKOVÝ POVEDENÝ CHLEBA
Potřebné ingredience
NEVÍM UŽ OD KOHO JE RECEPTÍK,ALE JE VÝBORNÝ.
Postup přípravy
2.hr VODY
3.hr.HLADKÉ MOUKY
2.hr.ŽITNÉ CHLEBOVÉ MOUKY
2.č.l. SOLI
1.č.l. CUKRU
1.č.l. SUŠENÉ DROŽDÍ
2.č.l. KMÍNU
__________________________
PEKÁRNA…
DOMÁCÍ PEKÁRNY
TRDELNÍK
Potřebné ingredience
-NA TĚSTO:250ml mlíka,2PL rumu,3PL rozpuštěného másla,špetka soli,3 žloutky,400g polohrubé mouky,8PL cukru,1 bal.sušené droždí.NA POTŘENÍ TĚSTA:1rozšlehaný bílek.NA POSYPANÍ TĚSTA:200g nasekaných vlašských ořechů.NA POSYPÁNÍ TRDELNÍKA:práškový cukr smíchaný s vanilkovým