Pangasius na petrželce - rychlovka na 30 minutek :-)
Potřebné ingredience
Pro 1 osobu: 2 střední brambory 1 kousek ryby Pangasius čerstvá, nebo suchá petrželka (já v zimě mám jen suchou a je to super) nějakou zeleninku jako obloha (já dávám nejraději pórek a mrkev)
Postup přípravy
Dáme vařit brambory - ty trvají nejdéle!
Nakrájíme si na kolečka porek a nastrouháme mrkev na hrubém struhadle - dáme osmažit na másle (já dávám Rama Coulines) -…
Smetanová omáčka s krevetami
Potřebné ingredience
1 cibule, 1 karotka, 100 g žampionů, 200 g krevet, 5 g másla, bílé víno (nemusí být), 100g rajčat, pórek, 200 ml smetany, 60 g rajčatového protlaku, bazalka, česnek, olivový olej. Příloha: Těstoviny
Postup přípravy
Drobně nakrájenou cibulku, strouhanou karotku a žampiony orestujeme na olivovém oleji s máslem- vše dáme stranou na talířek. Potom připravíme krevety, po osmahnutí zalijeme…
Pangasius na zelenině s bramborem
Potřebné ingredience
1 ryba pangasius zelená paprika rajčata pórek zelené olivy (já dávám plněné papričkou) brambory olivový olej
Postup přípravy
viz. postup
...více receptů na: http://www.akate1.estranky.cz/stranka/moje-mnamky________