(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pangasius na petrželce - rychlovka na 30 minutek :-)

Potřebné ingredience
Pro 1 osobu: 2 střední brambory 1 kousek ryby Pangasius čerstvá, nebo suchá petrželka (já v zimě mám jen suchou a je to super) nějakou zeleninku jako obloha (já dávám nejraději pórek a mrkev)
Postup přípravy
Dáme vařit brambory - ty trvají nejdéle!
Nakrájíme si na kolečka porek a nastrouháme mrkev na hrubém struhadle - dáme osmažit na másle (já dávám Rama Coulines) - až mrkev mírně změkne, dáme stranou na talířek, a na kousky nakrájený Pangasius dáme na pánev - malilinko osolíme (pozor at to nepřeženete), přidáme grilovací koření a lžičku petrželky - nádherně to voní :-) Rybu děláme tak dlouho, dokud nemá mírně načervenalý povrch - jako by opečený cca 10 minutek a MŮŽEME PODÁVAT NA STŮL :-)
OPRAVDU MŇAMKA - VŠEM DOPORUČUJI.
...více receptů na: http://www.akate1.estranky.cz/stranka/moje-mnamky________
Nakrájíme si na kolečka porek a nastrouháme mrkev na hrubém struhadle - dáme osmažit na másle (já dávám Rama Coulines) - až mrkev mírně změkne, dáme stranou na talířek, a na kousky nakrájený Pangasius dáme na pánev - malilinko osolíme (pozor at to nepřeženete), přidáme grilovací koření a lžičku petrželky - nádherně to voní :-) Rybu děláme tak dlouho, dokud nemá mírně načervenalý povrch - jako by opečený cca 10 minutek a MŮŽEME PODÁVAT NA STŮL :-)
OPRAVDU MŇAMKA - VŠEM DOPORUČUJI.
...více receptů na: http://www.akate1.estranky.cz/stranka/moje-mnamky________
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

katys21
(upraveno)
23. 8. 2010, 15:42
Měli jsme dnes a bylo to výýýbornééé





nahlásit