Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Pangas velmi rychle a chutně

0.0
Pangas velmi rychle a chutně

Potřebné ingredience

Pangas - filety ( hodí se filety i z kapra a tresky )
hladká mouka
kostka zeleninového bujónu
koření na ryby
olej

Postup přípravy

Zmrzlé nebo čerstvé filety z pangase - či jiné ryby - obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na oleji - jen aby se "zatáhly" - opravdu jen chvilku z obou stran. Osmahnuté dáme do pekáče či kastrůlku. Kostku bujónu zalijeme horkou vodou - asi 750ml - a necháme rozpustit. Filety okořeníme jen zlehka a přelijeme bujónem, tak aby filety byly potopené. Nepřiklopené dáme do trouby na 200C, pečeme asi 15minut, poté zvýšíme teplotu nebo přidáme gril a pečeme dalších 5 minut. K příloze nejlépe brambor či bramborová kaše.

Je to velmi rychlé, jednoduché a velmi dobré. Tak dobrou chuť.

Takto vypadá když se vytáhne pangas z trouby, šťáva je pěkně vypečená a pangas je křehoučký.

Dobrou chuť, doufám, že Vám bude chutnat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

deena 4. 6. 2008, 13:46
Dělala jsem dnes k obědu s kaší , je to lahůdka (Y) (Y) (Y) (Y). Pangas se na jazyku úplně rozplýval (clamp) a bylo to hned hotové (clamp). Super (L)
od řezníka 4. 6. 2008, 14:59
@deena Dani, jsem moc ráda,že Vám chutnalo (L) (L).Je to velmi jednoduché a přitom tak dobré (pl) (pl).Mějte se krásně (F) (F)
Pavla s 29. 5. 2008, 11:52
nejsou v ní kosti? :-$
od řezníka 29. 5. 2008, 12:00
@Pavla s Pavli,výhoda téhle ryby je,že v ní kosti opravdu nejsou (Y) (Y) (Y).A tento recept je neskutečně jednoduchý a efekt je |:o) |:o) |:o)
Darja70 29. 5. 2008, 11:47
(Y)Taky jsme si oblíbili tuhle rybku a díka za další recept, určitě vyzkouším! (F)Darja
od řezníka 29. 5. 2008, 12:01
@Darja70 Dejte mi pak vědět,jestli chutnala.U nás je to velmi oblíbená úprava (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie