(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pangasius v listovém těstě

Potřebné ingredience
Pangas koření na ryby, sůl listové těsto kysaná smetana cibulka fenykl půl papriky a jedno rajče šťáva z citronu vejce na potření
Postup přípravy
Na pánvičce krátce orestujeme na másle osolený a okořeněný pangas. Rozválíme listové těsto, potřeme vajíčkem. Na másle od pangase osmahneme cibulku, nakrájený fenykl, papriku i rajče. Pangase dáme na listové těsto po menších kouskách, aby pak šlo zabalit. Zakápneme šťávou z citronu.
Na rybu dáme osmaženou zeleninu a po lžičkách dáme navrch kysanou smetanu.
Nakonec zabalíme, dáme na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a klasicky jako jiný štrůdl upečeme.
Dobrou chuť.
┊ ┊ ┊ ★
┊ ┊ ★
┊ ★
★
Na rybu dáme osmaženou zeleninu a po lžičkách dáme navrch kysanou smetanu.
Nakonec zabalíme, dáme na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a klasicky jako jiný štrůdl upečeme.
Dobrou chuť.
┊ ┊ ┊ ★
┊ ┊ ★
┊ ★
★
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Visnery
(upraveno)
6. 1. 2010, 11:53



nahlásit