PANGASIUS V SÝROVÉM TĚSTÍČKU
Potřebné ingredience
Filety z Pangasia nebo jiné ryby (treska se dost trhá..)
Olej na smažení
Těstíčko na obalení:
vejce
mléko
tvrdý sýr
sůl
koření na ryby (nemusí být)
mouka mléko
kečup
Postup přípravy
Filety necháme mírně rozmrznout a nasolíme
Suroviny na těstíčko a olej na smažení
Vejce rozkvedláme s mlékem a troškou kečupu (tak aby se obarvilo) poté nastrouháme sýr,osolíme,případně okořeníme a dosypeme přiměřeně mouky.
Olej rozpálíme a obalené filety do něj klademe a pomaličku smažíme,těstíčko dost stéká,takže v průběhu smažení můžeme lžící polévat.Obracíme velice opatrně,můžeme znovu polít těstíčkem a ještě jednou osmažit.
Příloha jsou brambory nebo hranolky,rybu můžeme zakapat citronem-dle chuti.
DOBROU CHUŤ!!!!!! :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé