(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
PANGACIUS V TĚSTÍČKU

Potřebné ingredience
PANGACIUS podle počtu porcí (něco jako filé, takový bílý řízek :-)), cibule, sůl, pepř, sádlo nebo olej
TĚSTÍČKO: jakýkoliv tvrdý sýr, olivový olej, trocha strouhanky, citron, smetana a česnek
Postup přípravy
rybu posolíme a opepříme s obou stran, vložíme do zapékací misky, kde máme již na jemno nakrájenou cibulku a kousky sádla.
Do misky nastrouháme sýr, lisovaný česnek, přidáme asi kelímek zakysané smetany, lžičku citronu, lžičku oleje a dohustíme strouhankou. Pangacius touto směsí potom potřeme.
Vložíme do trouby a pečeme při 180 C asi půl hoďky.
Velmi rychlé a chutné, podáváme s bramborem nebo hranolkami :-)
Do misky nastrouháme sýr, lisovaný česnek, přidáme asi kelímek zakysané smetany, lžičku citronu, lžičku oleje a dohustíme strouhankou. Pangacius touto směsí potom potřeme.
Vložíme do trouby a pečeme při 180 C asi půl hoďky.
Velmi rychlé a chutné, podáváme s bramborem nebo hranolkami :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Marselinda
(upraveno)
16. 3. 2010, 11:50
Dobrý den, již jsem od Vás receptík vyzkoušela a můžu říct, že je to skvělé
. Nerada pangácia obaluju a tuto je opravdu výborné

















nahlásit