Losos v těstíčku
Potřebné ingredience
Losos (tuňák nebo jakákoliv jiná ryba), hl. mouka, koření jaké kdo chce, olej, citron
Postup přípravy
rybu si nakrájíme na kostky a pokapeme citronem, můžeme i mírně posolit pokud použijeme míň slané koření
do uzavíratelné misky si nasypeme hl. mouku a koření a zamícháme, dávám vždy tak od oka, podle množství ryby, ale je lepší dát víc, v mouce se to ztratí a ryba je pak bez chutí
kostky ryby vložíme do misky, zavřeme a protřepeme (raději jemněji - losos se rozpadá)
a rybka je obalená, takto obalenou vložíme na pánev s rozehřátým olejem a smažíme dozlatova
usmaženou rybu jsem podávala s bramborovou kaší s cibulkou a s mrkvovým salátem s jablíčkem a mandarinkou
Já osobně moc rybu nemusím, ale takto upravenou ji mám moc ráda
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé