Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Pangasius na hořčici

0.0
Pangasius  na hořčici

Potřebné ingredience

Filety, kremžská hořčice, curry, sůl, oregano, rozmarýn, olej

Postup přípravy

Pekáč vymažeme olejem a vyskládáme filetami. Filety osolíme, každou potřeme asi lžící kremžské hořčice, okořeníme curry kořením, rozmarýnem a oreganem. Pekač zakryjeme alobalem a pečeme při 200 stupních asi 40 zakryté a 20 minut odkryté. Doba pečení záleží na velikosti ryby.

Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mumlina 22. 8. 2015, 15:12
vyzkouším
zvejkulka 3. 3. 2009, 14:16
(Y) (Y) (Y) (Y) Byla to opravdu mňamka (Y) (Y) (Y)
kalimera 3. 3. 2009, 20:09
@zvejkulka Moc děkuji za pochvalu (hello) (hello) (hello).
Dočka 22. 5. 2008, 13:04
mám pocit že paní dělala bramborovou kaši s pažitkou a kopeček udělala tvořítkem na zmrzlinu *-)
kalimera 22. 5. 2008, 14:21
@Dočka Přesně tak (Y). Lze to i tvořítkem na zmrzku, ale já mám přímo na brambory. Je o něco větší než na zmrzlinu, ale funguje stejně (Y).
jad 22. 5. 2008, 13:00
Prosím, co to máte k tomu za přílohu? *-) :-)
kalimera 22. 5. 2008, 14:20
@jad Brambůrky s máslem a pažitkou. Bohužel jsem neměla čas pažitku nakrájet na drobno, tak trochu trčí ;-)
Dočka 22. 5. 2008, 12:51
Musím Vás pochválit je to perfektní bašta manžel moc ryby nemusí ale tohle snědl schutí další receptík do mé zbírky.Mohu vřele doporučit všem (jidlo) (C) (clamp) (clamp)
kalimera 22. 5. 2008, 14:19
@Dočka Jůůůůů, tak to mě moc těší (Y), že chutnalo vám i manželovi (svatba). Díky za pochvalu (L).
Dočka 21. 5. 2008, 10:40
Dobrý den děkuji za typ zítra udělám a potom dám vědět jak to dopadlo (clamp) (clamp)
kalimera 21. 5. 2008, 12:02
@Dočka Není zač, Marti (L). Dejte vědět, jak to dopadlo :-). Doufám, že bude chutnat ;-).
irena49 21. 5. 2008, 9:26
Nechaváte je trochu roztopit nebo je ukladáte do pekače ještě zmrzle? Je na nich totiž vždy dost silná vrstva ledu.
kalimera 21. 5. 2008, 10:34
@irena49 Ano ano, je lepší je nechat trochu roztopit (Y). I když jsem se ještě nesetkala, že by na nich byla vrstva ledu ;-).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie