(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pangasius s bramborami

Potřebné ingredience
230 g kysané smetany 12%, 1 lžička plnotučné hořčice, 2 lžičky sekaného čerstvého kopru, 300 g filet z pangasia, 400 g (nových) brambor oloupaných a nakrájených na kolečka, sůl, čerstvě mletý černý pepř, případně pomerančová kůra a salátová okurka
Postup přípravy
Brambory oloupejte a nakrájejte na kolečka. Dejte je vařit do změknutí - ideálně do páry, případně do vody.
Filety z pangasia rozmrazte a důkladně osušte. V troše vody s kapkou olivového oleje filety krátce pošírujte (povařte).
Smíchejte smetanu, hořčici, kopr a tuto studenou omáčku podávejte k rybě s bramborami. Nakonec okořeňte solí a pepřem. Porce na talíři můžete ozdobit oloupanou na plátky nakrájenou salátovou okurkou a strouhanou pomerančovou kůrou.
Filety z pangasia rozmrazte a důkladně osušte. V troše vody s kapkou olivového oleje filety krátce pošírujte (povařte).
Smíchejte smetanu, hořčici, kopr a tuto studenou omáčku podávejte k rybě s bramborami. Nakonec okořeňte solí a pepřem. Porce na talíři můžete ozdobit oloupanou na plátky nakrájenou salátovou okurkou a strouhanou pomerančovou kůrou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé