(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pangasius - s bramborem a zelím

Potřebné ingredience
Pangasius nebo jiná ryba - sladká paprika, kmín, sůl, máslo.
Brambory, malá hlávka bílého zelí, sůl, kmín, větší cibule, máslo, ocet, cukr. (nebo kysané zelí)
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na troše másla, přidáme na hrubo nakrájené zelí, kmín, sůl a dusíme do měkka. Když je zelí hotové, ochutíme přiměřeně cukrem a octem (více kyselé).
Uvařené osolené brambory rozšťoucháme s máslem a se hotovým zelím.
Rybu uděláme klasicky - osolíme, posypeme paprikou a kmínem a dusíme na másle.
Děti moje dělali mňam mňam mňam .............. a já s nimi Vám přeji též dobrou chuť.
Pokud nemáte čerstvé zelí, můžete dát kysané ze skleničky, zelí propláchnete a uvaříte do měkka, přidáte smaženou cibuli a promícháte s brambory.
Uvařené osolené brambory rozšťoucháme s máslem a se hotovým zelím.
Rybu uděláme klasicky - osolíme, posypeme paprikou a kmínem a dusíme na másle.
Děti moje dělali mňam mňam mňam .............. a já s nimi Vám přeji též dobrou chuť.
Pokud nemáte čerstvé zelí, můžete dát kysané ze skleničky, zelí propláchnete a uvaříte do měkka, přidáte smaženou cibuli a promícháte s brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Katie
(upraveno)
17. 9. 2009, 13:26
Mňam,tak jsme si na vašem receptu dneska pochutnali,náš nejedlík - co je těžké do něj dostat jídlo chtěl přidat
,už mám tento recept v oblíbených Marťa a kluci






nahlásit