Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Pangasius s omajdou

0.0
Pangasius s omajdou

Potřebné ingredience

pangas, olej, máslo, žampiony, jarní cibulka, hladká mouka, mléko, voda

Postup přípravy

Jedná se o můj dnešní pokus, který dopadl tak dobře, že si tu musím recept schovat i na příště =0)
Takže rybku jsem nechala trošku rozmrazit a nakrájela jsme na kostky cca 2x2 cm. Ty jsem osolila a opekla na másle s olejem, poté vyndala na talíř. Do výpeku jsem dala svazek jarní cibulky na takové 1/2 cm špalíky a žampiony na plátky ( Byly 3 větší). Když se opeklo do měkka, zaprášila jsem hladkou moukou, chvíli míchala a pak podlila trochou vody. Po rozmíchání jsem ještě přidala trochu mléka ( došlo mi, dala bych i víc) osolila a nechala asi 20 minut lehce provářet. Pak jsem jen vrátila zpět do omáčky rybu a prohřála. Dochutila jsem tekutou světlou vegetou a solí. Měli jsme s bramborama a bylo to moc dobré.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dodo 3. 5. 2010, 11:55
(Y) (Y) Paní Lenko, tak dnes jsem zkusila tohle a je to (Y) (Y) já totiž tu rybu zrovna nemusím tak jsem to udělala podle vás a paráááda chuť žampoonů prostě úžasné děkuji (L) (L)
Lenka 1551 22. 5. 2010, 1:08
@dodo (L) Leni, tak to jsem moc ráda. Jsem si teď recept přečetla a vůbec si nepamatuju, že jsem něco takového vařila ,-) takže dobře, že jsem si to hned zapsala, protože to třeba zase někdy zkusím (smich) (F) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie