Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pangasius na kari

0.0
Pangasius na kari

Potřebné ingredience

250 g filet z pangasia,50g mraženého hrášku,50g cibule,1 lžíce oleje,špetka soli,1 bílek,50ml červeného vína,1 lžička bramb.škrobu,1 lžička karí

Postup přípravy

Rybí filé oplachneme,osušíme a příčně nakrájíme.Smícháme bílek,škob,osolíme a promícháme s rybím masem.Na panvi rozehřejeme olej a mso prudce opečeme do zlatova.Opečené maso vyjmeme a dáme do tepla.
Do pánve vložíme cibuli nakrájenou na drobno a hrášek.Zpěníme,přidáme lžičku kari,polijeme vodou,zahustíme škobem rozmíchaným v malém množství vody a krátce povaříme.Dochutíme vínem,solí,promícháme s rybím masem a můžem podávat.

ryhlý a výborné jídlo,doporučuji vyzkoušet

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie