(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pangasius na kari
Potřebné ingredience
250 g filet z pangasia,50g mraženého hrášku,50g cibule,1 lžíce oleje,špetka soli,1 bílek,50ml červeného vína,1 lžička bramb.škrobu,1 lžička karí
Postup přípravy
Rybí filé oplachneme,osušíme a příčně nakrájíme.Smícháme bílek,škob,osolíme a promícháme s rybím masem.Na panvi rozehřejeme olej a mso prudce opečeme do zlatova.Opečené maso vyjmeme a dáme do tepla.
Do pánve vložíme cibuli nakrájenou na drobno a hrášek.Zpěníme,přidáme lžičku kari,polijeme vodou,zahustíme škobem rozmíchaným v malém množství vody a krátce povaříme.Dochutíme vínem,solí,promícháme s rybím masem a můžem podávat.
Do pánve vložíme cibuli nakrájenou na drobno a hrášek.Zpěníme,přidáme lžičku kari,polijeme vodou,zahustíme škobem rozmíchaným v malém množství vody a krátce povaříme.Dochutíme vínem,solí,promícháme s rybím masem a můžem podávat.
ryhlý a výborné jídlo,doporučuji vyzkoušet
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé