Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
pečený bůček tenhle miluji

pečený bůček tenhle miluji

Potřebné ingredience

NA BŮČEK 1,2 kg bůčku, bez kosti a kůže asi 1 lžíce mořské soli 1 lžička hrubě drceného bílého pepře 1 lžíce čerstvých tymiánových lístků 2 lžíce čirého medu 1 lžíce dijonské hořčice 1 čerstvá červená chilli paprička, nasekaná nadrobno NA BRAMBORY 1 kg brambor, oloupaných a tence pokrájených 500 g cibule, oloupané a pokrájené na plátky 6 stroužků česneku, oloupaných a pokrájených na plátky sůl a čerstvě mletý pepř 6 bobkových listů 12 snítek tymiánu 500 ml drůbežího vývaru

Postup přípravy

Jak dlouho?
Doba přípravy: 20 minut
Pečení: 3 hodiny
Počet porcí
4-6
Příprava jídla
1 Předehřejte troubu na 170 °C.

2 Nařežte vršek…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí kapsa se sýrem a čabajkou

Kuřecí kapsa se sýrem a čabajkou

Potřebné ingredience

Máte doma chlapy a chcete jim připravit něco lahodného z kuřecích prsíček

Postup přípravy

Kuřecí prsa si nařízneme a vložíme kousek sýru ( jaký máte rádi ale ne nivu ) dále přidáte kolečko čabajky a sepnete jehlou nebo párátkem, opečete na pánvi a vložíte na pekáček.…

Zobrazit více...

Kategorie