DĚTSKÉ SPECIALITY
Zobrazit více...
Termixík a Pribináček
Potřebné ingredience
Pokud místo čokoládového pudinku použijete vanilkový, získáte Pribináček. Porce: 10 SUROVINY: 400ml obilného mléka, 1 čokoládový pudink, 500g měkkého tvarohu, 80g ovesné smetany ke šlehání, 3-4 lžíce třtinového cukru (very dark)
Postup přípravy
Uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout. Přidáme tvaroh, cukr a smetanu. Vyšleháme, rozdělíme do mističek a dáme vychladit. V lednici vydrží až 7 dní, pokud děti nesní…
DĚTSKÉ SPECIALITY
Zobrazit více...
Domácí pudink
Potřebné ingredience
Porce: 4 SUROVINY: 450ml obilného mléka, 30g Gustinu, 50g fruktosy, 1/2 vanilkového lusku
Postup přípravy
Škrob rozmícháme v mléce, abychom neměly žádné hrudky. Přidáme cukr a semínka z lusku (místo fruktosy a lusku můžeme použít vanilkovou fruktosu). Dáme na mírný plamen a mícháme,…