Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře "bangkok"

Kuře "bangkok"

Potřebné ingredience

1 celé kuře (možno i stehna či křídla),
Marináda - udělat jí tolik, aby se v ní mohlo kuře péct a potírat,
Jasmínová rýže.
MARINÁDA: med - asi půl hrnku (6-7 PL) - podle porcí, 1/2 citronu - šťáva, 3 lžíce oleje, 1/4 hrnku vody, sůl, koření na čínu, rozmarýn, špetka bazalky, chilli - není nutné, špetka pomer. kůry, sójovka.

Postup přípravy

Kuře omyjeme, a kůži lehce nařízneme na více místech - tak asi 2-3 mm do hloubky tak, aby vznikly jakoby "proužky" a marináda se lépe nasákla i do masa, rozehřejeme med, smícháme…

Zobrazit více...

Kategorie