Zobrazit přihlášovací formulář
HOVĚZÍ MASO
Hovězí na slanině s bramboráčky

Hovězí na slanině s bramboráčky

Potřebné ingredience

hovězí maso,
cibule,
slanina,
pepř,
olej,
masox,
vegeta,
jíška

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na kostičky. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu. Trošku opečeme a přidáme maso.Opepříme a opekáme, až nám maso pěkně pustí šťávu.…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Rybí pomazánka

Rybí pomazánka

Potřebné ingredience

rybičky v oleji či vlastní šťávě,
3 trojúhelníčky taveného sýra,
tatarka,
rostlinné máslo,
pomazánkové máslo,
plnotučná hořčice,
pažitka

Postup přípravy

Z rybiček vylijeme olej či šťávu, dáme do misky, přidáme 3 trojúhelníčky taveného sýra - smetanového, 3 lžíce pomazánkového, rostlinného másla a tatarky. Přidáme pažitku a lžíci…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí či květákem

Zapečené těstoviny s brokolicí či květákem

Potřebné ingredience

květák či brokolici,
těstoviny ( já dávám tříbarevné ) - 3/4 pytlíku,
300g salámu gothaj,
150g tvrdého sýra,
česnek, majoránka, petržel, sůl

Postup přípravy

Nejprve si uvaříme do poloměkka těstoviny a brokolici ( květák ). Než se nám to uvaříme můžeme si na hrubém struhadle nastrouhat salám a sýr. Těstoviny scedíme, květák…

Zobrazit více...

Kategorie