Zobrazit přihlášovací formulář
SLADKÁ JÍDLA
pudinkový perník

pudinkový perník

Potřebné ingredience

3 hrnky polohrubé mouky, 2 hrnky moučkového cukru, 1,5 hrnku mléka, 3/4 hrnku oleje, 2 vejce, 2 polévkové lžíce kakaa, 2 pudinky - čokoládový a kakaový, kypřící prášek do perníku, kypřící prášek do pečiva.

Postup přípravy

Polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a s práškem do perníku smícháme s cukrem, pudinkem ( ten se nevaří, nasype se tam pudinkový prášek) a kakaem.Přilijeme olej a vejce…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
kuře s rýží v 1 pánvi

kuře s rýží v 1 pánvi

Potřebné ingredience

4 kuřecí prsíčka, nejlépe s kůží 500g kvalitní paprikové klobásy1 velkou cibuli, nahrubo nakrájenou 200g rýže typu basmati 500ml drůbežího vývaru 400g tmavých sterilovaných fazolí, scezených a opláchnutých pár snítek tymiánu či ½ lžičky sušeného hrst vypeckovaných zelených oliv sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy

1. Velkou silnostěnnou nepřilnavou pánev rozpalte a nasucho v ní opečte porce kuřete, nejprve kůží dolů. Pečte asi osm minut, jednou obraťte.

2. Přisypte plátky klobásy a…

Zobrazit více...

Kategorie