Sirup na suchý - dráždivý kašel z černé ředkve
Potřebné ingredience
1ks černé ředkve, krystalový cukr
Postup přípravy
Netvrdím, že recept pomůže každému, nám zabírá velice rychle. Nevýhodou je, že černá ředkev není na trhu celoročně. Pouze v podzimním období a z kraje zimy....
Při suchém…
Dýňová polévka z dýně Hokkaido
Potřebné ingredience
1 dýně Hokkaidó,1 palička česneku,1 cibule, olivový olej, hrubá mořská sůl,1 l vody
Postup přípravy
Tato dýně se nemusí loupat. Takže rozpůlíme, vydlabeme lžící dužninu se semínky - nevyhazujeme!
Dýni nakrájíme na kousky. Na pekáček dáme oliv. olej, přidáme kousky dýně,…
Svatební - eustoma, růžová frézie, heřmánek
Potřebné ingredience
Váha: 4 542g Světlý korpus, pribináčkový krém s borůvkovým podkladem. Potah Smartflex Velvet, Jedlé květiny Smartflex flower
Postup přípravy
Ač nejmenší svatební, tak největší srdcová záležitost. Byl dělaný na svatbu mé sestry. Málem mě trefilo, když jsem zjistila co bude mít nevěsta v kytici. Tak nezbývalo než se s…
Svatební se slunečnicemi - krémový
Potřebné ingredience
Váha: 5180g Mramorový korpus, ořechový krém s višňovým podkladem. Slunečnice jedlé - Smartflex flower
Svatební dort v modrém...
Potřebné ingredience
Váha: 10 464g Celý dort - tmavý korpus, pribináčkový krém s jahodami Potah a modelace Smatrflex Velvet. Květiny, figurky - jedlé
Postup přípravy
Kostičková mašlička volená dle košile novomanžela. Osobně bych figurky už nedávala, ale přání novomanželů bylo je tam mít... :)
Svatba Míša a Lukáš - balónkový dort
Potřebné ingredience
Dort váha: 14 700g Vrchní patro: tmavý korpus, extra čokoládový krém s višňovým podkladem Prostřední patro: světlý korpus, pribináčkový krém s jahodami Spodní patro: světlý korpus, vanilkový krém s rybízovým podkladem Muffiny Barevná kolečka -Muffiny z bílé čokolády plněné vanilkovým krémem s borůvkovým očkem Siluety – Muffiny z tmavé vysokoprocentní čokolády plněné čokoládovým krémem Krémové s barevnými kolečky - Muffiny z bílé čokolády s malinovým krémem Krémové s písmenky - Muffiny z tmavé vysokoprocentní čokolády s karamelovým krémem. Celkem 40ks Popcake - dortová lízátka S bílou čokoládou a s tmavou čokoládou – Celkem 40ks
Svatba Eva a David - bílo-fialový srdíčkový
Potřebné ingredience
Váha: 10 260g Spodní patro: světlý korpus, pribináčkový krém s jahodami Prostřední patro: světlý korpus, extra čokoládový krém s višňovým podkladem Vrchní patro : světlý korpus, vanilkový krém s jahodami. Potah a modelace smartflex Velvet.
Svatba Hanka a Aleš - hranatý svatební
Potřebné ingredience
Váha: 11 188g Spodní patro: prokládaný korpus ( světlý, tmavý) citrusový krém. Prostřední patro: tmavý korpus, extra čokoládový krém s višňovým podkladem Vrchní patro: kokosový korpus, kokosový krém. Potah a modelace Smartflex Velvet
Svatební dort ve fuxiových krajkách
Potřebné ingredience
Váha: 9 850g Spodní patro: tmavý korpus, čokoládovo mátový krém Prostřední patro: mramorový korpus, karamelový krém Vrchní patro: světlý korpus extra čokoládový krém Potah Smartflex Velvet. Růže jedlé, fuxiová krajka ručně dělaná - z královské glazury.
Postup přípravy
Nestíhala jsem vkládat fotografie, tak postupně doplním. Dnes série svatebních dortů. :)
Mickey Mouse
Potřebné ingredience
Váha: 3 942g\r\n Světlý korpus pribináčkový krém proložený jahodami. Potah a modelace Smartflex Velvet